what’s new?

Check out our latest developments, new app features, collaborations and scientific & healthy discoveries.

#immunity

Smart of Smoes: editie immuniteit

Jezelf goed informeren over wat ons immuunsysteem ten goede komt en wat eerder weinig effect heeft kan je helpen in het maken van slimme keuzes waarvoor je lichaam je dankbaar zal zijn. Zorg ervoor dat je kritisch omgaat met de informatie die je opneemt, er gaan immers tal van smoesjes en fabeltjes de ronde over wat wel of niet gezond zou zijn.

TERUG NAAR OVERZICHT
#immunity
#SmartWithFoodApp

Immuniteit ondersteunen: de basis

Het menselijk lichaam is kwetsbaar. Het wordt dag in dag uit blootgesteld aan tal van prikkels die we te verwerken hebben. Deze prikkels kunnen een negatief effect hebben op ons lichaam, op onze algemene gezondheid of op ons welzijn. Gelukkig is er ons immuunsysteem. Dat zorgt ervoor dat ons lichaam zichzelf kan verweren tegen bovengenoemde prikkels, zodat we onszelf gezond kunnen houden. Maar wat houdt dat precies in, deze bescherming?

TERUG NAAR OVERZICHT
#immunity

Immuniteit ondersteunen: een plan van aanpak

Je immuniteit ondersteunen, daar zijn geen ‘quick fixes’ voor. Alleen door het maken van slimme keuzes en door deze nieuwe levensstijl aan te houden zal je je immuniteit op de lange termijn kunnen ondersteunen. Daarom stellen we bij SmartWithFood een plan van aanpak op waarin we jou het hele jaar lang ondersteunen in alle aspecten van gezondheid. Hoe dit precies in zijn werk gaat? Dat leggen we uit in dit artikel.

TERUG NAAR OVERZICHT
#immunity

Ondersteun je immuniteit door je levensstijl

Onze immuniteit verdedigt ons lichaam tegen ‘aanvallen van buitenaf’, denk maar aan virussen, ziektes, infecties en dergelijke. Ons immuunsysteem evolueert constant zodat het onze gezondheid op de best mogelijke manier kan verdedigen. Toch kan je zelf ook je immuniteit ondersteunen door enkele kleine aanpassingen in je levensstijl door te voeren. Wil je weten hoe? We leggen het stap voor stap uit in dit blogartikel.

TERUG NAAR OVERZICHT
#EcoScore

De Eco-Score: beter voor jou en het milieu

We proberen allemaal stap voor stap duurzamer en bewuster te leven. En te eten. Als jij straks broodbeleg in je winkelwagentje legt, heb je graag dat het niet alleen lekker is, maar ook een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk heeft. Neem je dan best jonge gouda of kipfilet? En als drankje: liever koffie of melk? Met de Eco-Score wordt milieubewust kiezen een heel stuk makkelijker. Zo doe je in een handomdraai goed voor het milieu, en dus goed voor ons allemaal.

TERUG NAAR OVERZICHT
#smartwithdrinkschallenge

Tine De Donder gaat voor alcoholvrij

Tine De Donder stopte drie jaar geleden met alcohol drinken en tot op de dag van vandaag heeft zij nog geen andere plannen. We mochten haar vragen hoe zij dat precies ervaart.

TERUG NAAR OVERZICHT